Inklapbare content

1. Gedreven door oprechte betrokkenheid

Wij bieden ondersteuning tijdens iedere fase van de zwangerschap met supplementen in de juiste dosering, afgestemd op de betreffende fase.

2. Puur en eerlijk geproduceerd

Alle onze producten zijn natuurlijk, glutenvrij, 100% vegan, non-GMO en bevatten geen toegevoegde kleur- en smaakstoffen.

3. Transparantie staat voorop

Onze formules zijn ontwikkeld door een team van specialisten, voldoen aan strenge kwaliteitseisen én zijn wetenschappelijk onderbouwd.

4. Ontstaan vanuit noodzaak

MomPwdr is ontstaan vanuit onze missie om vrouwen bewust te maken van de invloed die een gezonde leefstijl heeft op zwangerschap.

  • De juiste dosering

    Onze formules zijn zo samengesteld zodat de moeder en baby altijd de juiste en veilige hoeveelheid ontvangen voor een gezonde ontwikkeling.

  • Natuurlijke ingrediënten

    Wij maken alleen gebruik van ingrediënten van de hoogste kwaliteit en in de meest bio-opneembare vorm.

  • Opgericht door verloskundigen

    Onze samenstellingen zijn geformuleerd door ervaringsdeskundigen.

Visie

De programmering van mensen begint in de buik. Hoe dit gebeurt, hangt grotendeels samen met de gezondheid van de moeder. Daarom begint een goede gezondheid van toekomstige generaties bij de moeders van nu.

Helaas is er bij veel vrouwen met een kinderwens nog te weinig kennis rondom dit thema. Door beperkte voorlichting weten vrouwen vaak niet wat hun lichaam precies nodig heeft om een gezond kindje op de wereld te kunnen zetten.

Bij MomPwdr vinden we het dan ook enorm belangrijk dat er meer awareness wordt gecreëerd rondom de invloed die de gezondheid van de moeder heeft op die van het kind. Het vrouwenlichaam is prachtig, maar ook ontzettend complex. Iedere vrouw zou verdient daarom de juiste begeleiding en ondersteuning om haar lichaam én kindje te geven wat het nodig heeft.