Algemene informatie

Retourbeleid

Laatst bijgewerkt: 21-09-2023

Bij MomPwdr begrijpen we dat dingen soms niet helemaal volgens plan verlopen. We zijn er om je te helpen als je om welke reden dan ook niet helemaal tevreden bent met je aankoop van onze zwangerschapssupplementen. Hier zijn de details van ons retourbeleid om je te begeleiden bij het retourneren van producten:

Je hebt 14 dagen vanaf het moment van ontvangst om een retouraanvraag in te dienen. We willen graag dat je tevreden bent, dus zorg ervoor dat je dit binnen die termijn doet. Helaas kunnen we aanvragen die te laat binnenkomen, niet accepteren.

Zorg ervoor dat de producten die je wilt retourneren ongeopend en onbeschadigd zijn. We accepteren geen producten die niet meer in hun originele staat verkeren.

Houd er rekening mee dat de kosten voor het retourneren van de producten voor jou zijn. We kunnen de verzendkosten voor retourzendingen niet vergoeden.

Als je per ongeluk een verkeerd adres hebt opgegeven en je pakket elders is beland, neem dan onmiddellijk contact met ons op via de chat op onze website of stuur een e-mail naar [email protected].

Stappen voor retourneren:

Neem contact met ons op via de chat op onze website of stuur een e-mail naar [email protected] om je retourzending aan te melden. Geef ons je naam, bestelnummer en vertel ons waarom je wilt retourneren.

Als je retouraanvraag is goedgekeurd, sturen we je instructies over hoe je de producten kunt retourneren.

Zorg ervoor dat je de producten goed verpakt om beschadiging tijdens het transport te voorkomen.

Volg de instructies die je van onze klantenservice hebt gekregen om de producten naar ons terug te sturen.

Zodra we de geretourneerde producten hebben ontvangen en gecontroleerd, zullen we je retourzending verwerken.

Terugbetaling:

Zodra we je retourzending hebben verwerkt en goedgekeurd, storten we het aankoopbedrag terug, terug op de originele betaalmethode die je hebt gebruikt. Houd er rekening mee dat de verwerkingstijd voor terugbetalingen kan variëren.

We doen ons best om retourzendingen zo snel en soepel mogelijk af te handelen en zullen je op de hoogte houden van de status van je retour.

Als je nog vragen hebt over ons retourbeleid of hulp nodig hebt bij het retourneren van producten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via de chat op onze website of per e-mail via [email protected].

Bedankt dat je MomPwdr hebt gekozen voor je zwangerschapssupplementen. We zijn hier om je te ondersteunen tijdens deze bijzondere tijd in je leven.

Met vriendelijke groet,

Het MomPwdr-team