• De juiste dosering

    Onze formules zijn zo samengesteld zodat de moeder en baby altijd de juiste en veilige hoeveelheid ontvangen voor een gezonde ontwikkeling.

  • Natuurlijke ingrediënten

    Wij maken alleen gebruik van ingrediënten van de hoogste kwaliteit en in de meest bio-opneembare vorm.

  • De perfecte timing

    Onze formules zijn getimed om je baby op cruciale momenten van essentiële voedingsstoffen te voorzien.

Onze klanten aan het woord

Geluiden uit onze community

Geen misselijkheid meer.

Wat ben ik blij met deze supplementen. In het begin van mijn zwangerschap gebruikte ik supplementen van de drogist, met als gevolg dat ik ontzettend misselijk werd. Sinds ik deze vitamine’s gebruik wil ik geen andere meer! Niet meer misselijk na het innemen van de vitamine’s & al snel merkte ik dat ik meer energie kreeg. Vind het ook erg fijn en belangrijk dat alleen de beste producten gebruikt worden die precies op elk trimester zijn afgestemd. Absoluut een aanrader!

Kelly

Wat een fijne supplementen!

Tijdens mijn eerste zwangerschap was ik heel erg aan het zoeken naar goede vitamines voor mijn zwangerschap. Maar nu in mijn tweede zwangerschap ben ik zo blij met de supplementen van Mompwdr! Het bevat precies alle vitamines die ik nodig heb en ik voel mij nu zo veel beter dan in mijn eerste zwangerschap. Ik heb veel meer energie en ben minder misselijk. Ik raad zeker Mompwdr aan aan iedereen die zwanger is.

Lotte

Heel erg blij!

Ik kan alleen maar bevestigen dat de supplementen werken! Ik ben gestart met de preconception en was binnen afzienbare tijd zwanger! Afgelopen zondag heb ik het hartje zien kloppen! Ik ben nu gestart met de 1e trimester supplementen en ik voel mij ontzettend goed. Zo bijzonder hoe Jaqueline haar passie heeft omgezet in een product met liefde waar elke waar vrouw echt iets aan heeft!

Talisha

Weer in balans!

Na het stoppen met geven van borstvoeding merkte ik dat ik weer hormonaal balans moest komen. Maar hoe? Welke vitamines kunnen hierbij ondersteunen en hoeveel? Mompwdr is de perfecte uitkomst, afgestemd op de fase waarin ik zat. Ik voel mij sinds het gebruik van de supplementen weer de oude ik!

Fleurinke

Het extra zetje wat ik nodig heb.

Ik ben iemand die altijd struggled met weerstand. Helemaal rondom mn zwangerschap, bevalling en na mn bevalling met de korte nachtjes. Supplementen zijn voor mij een must, maar welke neem je dan? Aangezien ik 1000% vertrouwen in Jacqueline heb, heb ik dat ook in haar vitamines. Heel fijn dat ze volledig vegan en natuurlijk zijn. Het voelt daardoor alsof ik geen rommel in mn lichaam gooi en ik heb het gevoel dat het me net dat extra zetje geeft wat ik nodig heb.

Anouk

Over ons

''De gezondheid van toekomstige generaties begint bij de moeders van nu''

Het verhaal van MomPwdr

Hier bij MomPwdr streven we ernaar bewustwording te vergroten bij vrouwen met een kinderwens. We bieden ondersteuning met vitamines en mineralen afgestemd op verschillende zwangerschapsfasen, met de juiste samenstelling, vorm en dosering voor optimale gezondheid tijdens elke fase van de zwangerschap.

Jacqueline Steenbeek

Oprichtster, verloskundige, echoscopiste, hormoontherapeut

Geformuleerd door vrouwen uit de praktijk

Ervaar de zorg en expertise van vrouwen die begrijpen wat jij nodig hebt tijdens elke fase van de zwangerschap.

Jacqueline Steenbeek

Hormoontherapeut, Verloskundige, Echoscopiste

Anita Admiraal

Hormoondeskundige - Hormooncommunity Nederland

drs. Desiree van den Berg

Arts

Sandy Verstappen

Orthomoleculair Therapeut - Sanovique

Judith Govers

Verloskundige - Verloskundigenpraktijk Judith Govers

Word partner

Geschikt voor praktijken en ambassadeurs

Partner programma

Ook werken aan de toekomst van de volgende generatie?

Ontworpen voor praktijken en enthousiaste ambassadeurs die onze passie voor zwangerschapsondersteuning delen.

MomPwdr in de media

MomPwdr kan je herkennen vanuit de onderstaande pers: